PALVELUT

SÄÄNNÖLLINEN TUTKIMUS JA PERUSHAMMASHOITO

Henkilökohtaiseen, turvalliseen hammashoitoon kuuluu säännöllinen, yleensä kerran vuodessa tapahtuva, suun ja hampaiston tutkimus oman, tutun hammaslääkärin toimesta. Se on parasta perusterveydenhoitoa. Tarvittaessa teemme myös koko hampaiston röntgenkuvauksen.

PAIKKAUKSET

Hampaan paikkauksessa käytettävillä erilaisilla täytemateriaaleilla korvataan vioittunut hammaskudos . Erilaisista täytevaihtoehdoista voit keskustella hammaslääkärisi kanssa ja pyrimme valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon kussakin tapauksessa.

JUURIHOITO

Hampaan juurihoito tarkoittaa vaurioituneen hampaan ytimen puhdistamista mekaanisesti juurikanavaneuloilla ja kemiallisesti huuhdelleen juurihoitoon käytettävillä huuhteluaineilla. Sen jälkeen juurikanavat täytetään juurentäytemateriaalilla siten, että bakteerit eivät pääse pesiytymään niihin.

IMPLANTIT

Hammasimplantti on leukaluuhun asennettava titaanista valmistettu ruuvi, joka korvaa hampaan oman juuren , mikä on syystä tai toisesta menetetty. Tämä istutettu titaani-implantti luutuu kiinni ja sen varaan rakennetaan uusi hammaskruunu, joka vastaa ulkonäöltään omaa menetettyä hammasta.

PELKOPOTILAAT

Hammashoitopelko on luonnollista. Kerro rohkeasti ja luottamuksellisesti hammaslääkärillesi peloistasi ja toiveistasi hammashoidon suhteen. Pyrimme huomioimaan toiveesi hoidon kuluessa. Tuttu ja turvallinen hammaslääkärisi auttaa asiassa paljonkin.

VALKAISUT

Ennen valkaisua on hampaiston ja suun kunto tarkastettava huolellisesti. Hampaissa ei saa olla reikiä eikä hammaskiveä. Paras valkaisutulos saadaan keltaiseen hampaan sävyyn,joka on värjäytynyt iän myötä tupakan,kolajuomien,teen,kahvin ja punaviinin vaikutuksesta.

PROTETIIKKA

Puuttuvia hampaita voidaan korvata eri tyyppisillä proteettisilla ratkaisuilla kiinteästi (kruunut,sillat,implantit) ja irtoproteeseilla.